maanantai 13. helmikuuta 2017

RAKKAUSVIIKKO JA KATTOLAMPPU

Ainahan noita on erilaisia juhlapäiviä ja viikkoja. Niin tämäkin viikko on nimetty rakkausviikoksi ja sen innoittamana pyrin tämän viikon ajan kirjoittamaan pieniä kiitoksia minulle rakkaille ihmisille.
KIITOS maanantai.
Joulupukki oli taas joulun alla 2016 ollut korvat höröllään ja niin lahjapaketeista paljastui kaipaamiani asioita. Yksi tällainen oli kattolamppu, joka löysi arvoisensa paikan keittiöstämme. Pidän lampusta todella, todella paljon ja ainakin tällä hetkellä se on ehkä kauneimmista lampuista, joita meiltä löytyy. Mikä ihana muotokieli siinä onkaan. Kauneutensa lisäksi se myös valaisee juuri niin kuin pitääkin.
Ei kai sitä vaimona voi muuta kuin olla kiitollinen aviomiehestä, joka todella kuuntelee mitä vaimo puhuu ja osaa aina vain yllättää vaimonsa positiivisesti. Ja on se minun ihminen. Ihminen, jonka vieressä on hyvä olla ja jonka kanssa voi jakaa arjen ilot ja surut, joka jaksaa rakastaa minua huonoinakin päivinäni, kertoo tunteistaan ja osoittaa ne niin sanoin kuin teoin.


ISO KIITOS MENEE SIIS RAKKAALLE MIEHELLENI<3

Ja ilokseni huomasin saaneeni myös uuden lukijan, tervetuloa blogini lukijaksi Ulla<3 Kiva kun liityit joukkoon pieneen, lämmitti mukavasti sydäntäni.

Ei kommentteja: